Over Ons

Dreamcatchers wil bedrijven en kmo’s helpen met het uitbouwen van hun websites, webshops, grafische vormgeving, SEO optimalisatie en het beheren van hun social media kanalen. Ook online advertising via GOOGLE behoort tot de mogelijkheden.

We willen er kortom voor zorgen dat uw bedrijf volledig ondersteund kan worden van A tot Z wat betreft online- & offline marketing.

WEBDESIGN
De eerste pijler waarvoor ons bedrijf garant staat is het ontwerpen van uw website in wordpress. We zorgen er voor dat u ook een opleiding krijgt om hiermee (indien gewenst) zelf aan de slag te kunnen gaan.
GRAFISCH VORMGEVING
Uiteraard heeft u zowel voor uw online als offline marketing de juiste en gerichte grafische ontwerpen nodig. Van een volledige bedrijfshuisstijl tot een naamkaartje, affiche, logo of flyer, Dreamcatchers zorgt er voor.
DIGITALE MARKETING
Onze pijler van Digitale Marketing kan je in de ruimste zin van het woord opvatten. Van SEO optimalisatie tot het beheren van al uw social media kanalen. Zelfs de online advertising op GOOGLE verzorgen we voor u met Dreamcatchers.

Hoe We Werken

Organisatorisch Management
We geven u steeds een plan van aanpak. Zo kan u perfect mee volgen hoe we te werk gaan en in welke fase van ontwikkeling we zitten met uw project.
Energetische Focus en Hulpbronnen
Heeft u zelf nood aan inspiratie en een geweldig plan die de energie en passie van uw bedrijf uitstralen? Daar zorgen we voor!
Kritische Elementen Ontwikkelen
De belangrijkste media kanalen optimaliseren we als eerste, zodat u zo snel mogelijk de juiste respons en naamsbekendheid kunt vergaren.